Opleiding

Volg je bijscholing TCVT bij Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor de bijscholing TCVT modules A en B en de modules C en D. Met vestiging in Goes, Halsteren en Terneuzen hebben wij meerdere opleidingslocaties waar de training zou kunnen plaats vinden. Bovendien kan de opleiding in-company worden verzorgd. Iedere machinist die het TCVT certificaat heeft, dient binnen de vijfjarige geldigheidsperiode minimaal vier dagdelen (16 uur) bijscholing te volgen.

Binnen de eerste drie jaar, van de certificatieperiode van vijf jaar, moeten twee dagdelen (8 uur) worden gevolgd, en in de laatste twee jaar ook twee dagdelen (8 uur).
 

in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Uitgebreide trainingsfaciliteiten
Uitgebreide trainingsfaciliteiten
Mogelijk op al onze locaties
Mogelijk op al onze locaties
Meer informatie

Mogelijkheden TCVT bijscholing

Bijscholing TCVT

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen van TCVT bijscholing? Neem dan contact met ons op via 0113-216447 of onderstaand formulier.

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens