Trekkerrijbewijs (T)

Je wilt je trekkerrijbewijs halen en zoekt een rijschool in de omgeving van Goes, Bergen op Zoom of Terneuzen. Dek Opleidingen helpt jou op weg. Om trekker te mogen rijden moet je theorie-examen doen. Ook ga je de weg op om je voor te bereiden op het praktijkexamen.


Het trekkerrijbewijs bestaat nog niet zo heel lang: op 1 juli 2015 is het ingevoerd. Had je op die datum al je autorijbewijs? Dan mag je gewoon op een tractor besturen. Anders moet je het aparte trekkerrijbewijs halen om de openbare weg op te mogen.

ZLTO korting mogelijk
ZLTO korting mogelijk
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Gratis rijlesapp
Gratis rijlesapp
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Meer informatie

Trekker rijbewijs

Vergoeding Colland Arbeidsmarktfonds

Het behalen van het trekkerrijbewijs is een flinke investering, maar als je aan de slag wilt in de loonwerksector (cumelasector), is het een goede en noodzakelijke investering. MBO-leerlingen die een opleiding volgen in de groen-, grond- en infrasector kunnen een deel van de kosten voor het behalen van het trekkerrijbewijs vergoed krijgen. Daarom stellen sociale partners, werkgevers en vakbonden via het Colland Arbeidsmarktfonds een vergoeding van 700 euro ter beschikking als tegemoetkoming in de kosten.

 

Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet je het rijbewijs halen in je eerste schooljaar of maximaal zes maanden voor de start van het eerste jaar. Let ook op de voorwaarden die gelden voor je werkgever of het bedrijf waar je stage loopt.

Lees meer over de regeling

Trekker rijbewijs

Ben je benieuwd naar de kosten van het behalen van het trekker rijbewijs? Bel ons via 0113-223140 of vul onderstaand formulier in en wij sturen je de prijzen toe in een offerte op maat.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens