Opleiding

Praktijkopleiding trekker

Als je bent geslaagd voor je theorie-examen voor het trekkerrijbewijs en je bent 16 jaar oud, dan mag je beginnen met de praktijklessen.  Bij Dek Opleidingen ben je hiervoor aan het juiste als je de opleiding wilt volgen in Goes, Halsteren of Terneuzen.

Trekkers
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Gratis theoriecursus voor praktijkleerlingen
Uitgebreide theoriecursus
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Het T-rijbewijs

De praktijkopleiding

De praktijk voor het trekkerrijbewijs start met een intest. Tijdens deze intest kijkt onze instructeur naar wat je al kunt, je leertempo en jouw motivatie. Op basis daarvan krijg je een advies over het aantal lessen dat nodig is om op examenniveau te komen.


Vervolgens kun je bij Dek Opleidingen kiezen voor een spoedopleiding in enkele dagen, maar het is ook mogelijk om één of enkele lessen te rijden per week. Dit is afhankelijk van jouw wensen. In overleg maken wij een passende planning voor je. Wanneer je de opleiding gaat volgen in Halsteren of Terneuzen dan plannen we de opleiding altijd in een korte periode.


Tijdens de lessen word je voorbereid op het praktijkexamen. Tijdens het praktijkexamen wordt er gekeken naar je voertuigbeheersing en hoe jij aan het verkeer deelneemt. Denk hierbij aan het omgaan met medeweggebruikers, het verlenen van voorrang en besluitvaardig rijden.

Instructeurs trekker (T)

John

John

Jan den D

Ko

Ko

Kosten

Prijzen opleiding trekker

Ben je benieuwd naar de kosten van het behalen van de praktijk voor het trekker rijbewijs? Bel ons via 0113-223140 of vul onderstaand formulier in en wij sturen je de prijzen toe in een offerte op maat.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben