Opleiding

Zo haal jij je theorie voor het trekkerrijbewijs

Wij vinden het belangrijk dat je voor het theorie-examen leert op een manier die bij jou past. Of je thuis wilt studeren of individueel begeleid wilt worden, het kan allemaal. Speciaal daarvoor maakt Dek Opleidingen een studie voor jou op maat.


Je mag deelnemen aan het theorie-examen wanneer je 15,5 jaar oud bent. Als je op tijd slaagt, mag je als je 16 bent beginnen met het praktijkdeel. Wij zorgen ervoor dat je met de juiste theorieopleiding gerust op examen kunt.

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
ZLTO korting mogelijk
ZLTO korting mogelijk
De mogelijkheden

Theorie leermiddelen

Theorie-examen doen bij het CBR

Je kunt bij Dek Opleidingen terecht voor het aanvragen van je theorie-examen. Wij helpen jou graag bij het uitzoeken van een geschikte dag. Als je betaald hebt, nemen we de beschikbare data en tijden door en plannen we jouw examen. Je mag deelnemen aan het theorie-examen wanneer je 15,5 jaar oud bent.


Het theorie-examen bestaat uit 50 meerkeuzevragen, waarvan je er minimaal 40 goed moet hebben. Als je bent geslaagd, dan is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig. 

Theorie-examens

Soorten theorie-examens bij het CBR

Kosten

Kosten trekker rijbewijs (T)

Ben je benieuwd naar de kosten van het behalen van de theorie voor het trekker rijbewijs? Bel ons via 0113-223140 of vul onderstaand formulier in en wij sturen je de prijzen toe in een offerte op maat.

Meer informatie of aanmelden?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben