VCA

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor het VCA certificaat. Wat is de VCA cursus dan precies? VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu voor aannemers en dient als basis voor een gezonde en veilige dagelijkse werkomgeving.

VCA halen? Bij Dek Opleidingen staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Dit vertaalt zich door in de kwaliteit van de cursus, waardoor er grote kans is dat je in 1 keer VCA haalt.

VCA cursus kosten

Een VCA halen brengt kosten met zich mee, maar wat kost een VCA cursus dan? De VCA cursus kosten hangen af van de keuze tussen het volgen van de cursus of alleen het afleggen van het examen en de keuze tussen VCA Basis of VCA Vol opleiding.

Door kwaliteit van de cursus bij Dek Opleiding ligt het slagingspercentage erg hoog. In 1 keer slagen zorgt ervoor dat je geen herexamen hoeft te doen en de VCA kosten zo laag mogelijk blijven.

Kan meetellen voor de code 95
Kan meetellen voor de code 95
Basis en VOL mogelijk
Basis en Vol mogelijk
Expert in versnelde opleidingen
1 daagse opleiding
Uitgebreid aanbod leermiddelen
E-learning mogelijk

VCA halen?

Kijk in de uitgebreide cursusagenda voor een geschikte datum. Liever nog wat meer informatie? Neem contact met ons op via het onderstaande contact/offerte formulier. 

Cursusagenda 

Contact

 

VCA e-learning

Voorbereiden op het behalen van het VCA certificaat is mogelijk online. Bereid je voor VCA cursus voor door middel van e-learning. Hierdoor is het mogelijk gerichte vragen te stellen tijdens de cursusdag en is de kans op VCA halen in 1 dag een stuk groter.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk in de cursusagenda voor een geschikte optie of vraag een offerte aan. 

contact

Inschrijven

Cursusagenda VCA Basis/Vol

Hier staan de geplande cursussen weergegeven in de cursusagenda. Je kunt per vestiging selecteren om een geschikte cursus te vinden. Secifieke wensen of een groepsopgave? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden door te nemen. 

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens