Opleiding

Vrachtwagen chauffeur worden

Heb jij de ambitie om vrachtwagen chauffeur te worden? Meld je dan nu aan voor de opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt je als particulier aanmelden of via je werkgever. Het is ook mogelijk een beroepsbegeleidende leerweg te volgen. Als STL gecertificeerd opleider kun je het BBL traject tot vrachtwagenchauffeur afleggen bij Dek Opleidingen. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Vrachtwagen chauffeur worden
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Schakel en automaat mogelijk
Schakel en automaat mogelijk
Vaste instructeur
Vaste instructeur

BBL opleiding vrachtwagenchauffeur

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) biedt de BBL opleiding tot vrachtwagenchauffeur aan. Zo kun je binnen 2 jaar je papieren behalen voor een volwaardig chauffeur. Binnen de chauffeursopleiding BBL werk je wekelijks 4 dagen bij een bedrijf en ga je 1 dag naar school. Zo kun je geld verdienen en leren tegelijk.

Zoals eerder vermeld is Dek Opleidingen een van de STL gecertificeerd opleiders. We voeren al jaren rijopleidingen uit voor STL. Ben je benieuwd naar hoe het traject er verder uit ziet of ben je benieuwd naar wat STL nog meer voor je kan betekenen. Check dan de video hiernaast of de link voor meer informatie. 

Naar website STL

Pak deze kans!

Zij-instroom traject vrachtautochauffeur

Vanwege de economische groei stijgt de vraag naar vrachtwagenchauffeurs. Daarom is dit jouw kans om goedkoop de opleiding te volgen. Via de zij-instroomregeling is het mogelijk om 90 procent van je opleidingskosten vergoed te krijgen. Ook heb je baangarantie bij een potentiële werkgever. Na het behalen van je rijbewijzen kun je dus gelijk aan het werk als vrachtwagenchauffeur. Om voor dit traject in aanmerking te komen, moet je wel aan enkele eisen te voldoen. 

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens