Opleiding

Vrachtwagen theorie

De theorie voor de vrachtwagen kent twee verschillende trajecten. Het traject vakbekwaamheid en het rijbewijstraject. Wij helpen je graag verder om je vrachtwagen theorie te halen. Op deze pagina vind je meer informatie over het rijbewijs C en de bijbehorende theorie vakken. 

Wij verzorgen ook theorie cursus voor de vrachtwagen. Check hier onze cursusagenda met cursussen voor verschillende vakken. 

Cursusagenda

Vrachtwagen theorie
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Gratis theoriecursus voor praktijkleerlingen
Uitgebreide theoriecursus
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Schakel en automaat mogelijk
Schakel en automaat mogelijk
Meer informatie over de

Vrachtauto theorie

Lesmateriaal theorie rijbewijs C

Om je optimaal voor te bereiden om de examens voor het rijbewijs C kun je bij ons het theorieboek verkrijgen. Daarnaast beschikken we over alle lesmaterialen om jezelf zowel fysiek, als online voor te bereiden op je vrachtwagen theorie examen.

Wanneer je niet voor de vakbekwaamheid gaat, zie je vanzelf welke onderdelen voor jou van toepassing zijn. In combinatie met onze theorie cursus is dit een ideale manier om je vrachtwagen theorie te leren. Door online vrachtwagen theorie examens te oefenen kun je zelf goed inschatten of je klaar bent voor de echte examens. Neem contact met ons op om de nodige lesmaterialen te verkrijgen. 

Check hier het overzicht van onze vrachtwagen theorie cursussen.

Cursusagenda

 

Lesmateriaal theorie rijbewijs C

Kosten vrachtwagen rijbewijs (C)

Ben je benieuwd naar de kosten van het behalen van het vrachtwagen rijbewijs. Bel ons via 0113-870070. Daarnaast kun je vrijblijvend meer informatie of een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens