Dek Opleidingen Goes

De vestiging Goes is ons hoofdkantoor. Vanuit hier wordt de planning gecentraliseerd geregeld. Het kantoor is medio 2016 opgeleverd en is voorzien van alle gemakken en benodigdheden. Zo hebben wij 6 moderne leslokalen voorzien van moderne presentatiemiddelen. Bovendien is er ruim voldoende parkeergelegenheid.

Naast het kantoor hebben wij een mooie hal. Hier verzorgen wij logistieke opleidingen voor onder meer de heftruck, reachtruck, hoogwerker, verreiker, etc. Deze hal voldoet aan de eisen van het CCV en heeft 2 theorielokalen.

Op een steenworp afstand ligt ons verkeersoefenterrein. Hier voeren wij verschillende opleidingen uit zoals onze veiligheids- en antisliptrainingen, motor lessen (voertuigbeheersing), toets besloten terrein voor de vrachtauto en de bus, kantelpreventie trainingen, etc. Voor vragen verwijzen wij u graag door naar onderstaande contactgegevens.

De trainingen en rijlessen kunnen buiten kantooruren vallen. In dat geval zal de instructeur zorgen dat je naar binnen kunt.

Dek Opleidingen Goes

Verrijn Stuartweg 14-16
4462 GE Goes
0113 - 22 31 40
info@dek.nl

Ons Team in Goes

Alex

Alex

Anja

Anja

Bert

Freek

Freek

Gabriel rijinstructeur dek

Gabriel

Gert-Jan

Hans P

Ineke

Ineke

jan autoinstructeur

Jan

Jan den D

joel autoinstructeur

Joel

John

John

Ko

Ko

Leen instructeur ADR Dek

Leen

Okkie

Okkie

Paul

Paul W

Peter H.

Peter

Ton

Ton

Tony

Tony