Opleiding

Haal je aanhangerrijbewijs (BE) bij Dek Opleidingen

Bij Dek Opleidingen ben je aan het juiste adres voor het behalen van je rijbewijs voor de auto met aanhanger. Deze opleiding is voor automobilisten die na 1 januari 1984 het rijbewijs B hebben behaald en willen rijden met een trailer/aanhangwagen.

Je moet in het bezit zijn van het BE-rijbewijs als volgens de kentekenpapieren de maximummassa van de combinatie auto + aanhangwagen meer bedraagt dan 3500 kg. Uitzondering: indien de aanhangwagen een maximummassa heeft tot 750 kg, mag deze altijd achter de personenauto. Het maximumgewicht komt dan op maximaal 4250 kg.

Bel ons
 

Gratis theoriecursus voor praktijkleerlingen
Uitgebreide theoriecursus
icon-certificate.svg
Rijbewijs BE in 1 dag
Nieuwste lesmaterialen
Populaire opleiding bij Dek
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs

Meer informatie

Praktijkexamen

Hoe ziet het praktijkexamen eruit?

Tijdens het praktijkexamen voor het BE-rijbewijs wordt gelet op hoe je rijdt met een voertuigcombinatie, jouw kijkgedrag, het verlenen van voorrang en jouw handelen ten opzichte van je medeweggebruikers. Daarnaast moet je tijdens het praktijkexamen wat kunnen vertellen over de regels met betrekking tot voertuigen, gewichten en belading. Tijdens de opleiding wordt aandacht besteed aan alle benodigde punten om ervoor te zorgen dat jouw kans van slagen zo groot mogelijk is.

Instructeurs BE

Anja

Anja

Bert

Alex

Alex

Freek

Freek

Ko

Ko

Okkie

Okkie

Paul

Paul W

Peter G

Meer informatie of aanmelden?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben