Volg je WRM bijscholing bij Dek Opleidingen

Als rijinstructeur heb je een WRM-certificaat met een geldigheid van vijf jaar. Om het certificaat geldig te houden, moet je bijscholing volgen. De bijscholingsverplichting voor vijf jaar is:

  • Je geeft één keer een praktische rijles (= praktijkbegeleiding). Hierbij is een begeleider van het IBKI aanwezig, die de rijlessen beoordeelt.  Er zijn twee herkansing mogelijkheden. Je zorgt zelf voor een voertuig en leerling.
  • Je volgt zes dagdelen (van 3 uur) theoriecursussen (= theoretische bijscholing).      

Hierbij doe je geen examen, maar aanwezigheid is wel verplicht. Je mag vrij kiezen uit een lijst met cursusonderwerpen die elk jaar wordt aangevuld. Let er wel op dat dubbel gevolgde opleidingen maar enkel meetellen.

Vrijgesteld van BTW
Vrijgesteld van BTW
Breed opleidingsaanbod
Breed opleidingsaanbod
Jarenlange ervaring met instructeursopleidingen
Jarenlange ervaring met instructeursopleidingen
Lid van LBVI
Lid van LBVI

Theoretische bijscholingsmogelijkheden bij Dek

Praktische bijscholing IBKI of CBR

De praktijkbegeleiding wordt verzorgd door of namens het IBKI /CBR  (www.ibki.nl / www.cbr.nl ). Je moet tijdens deze begelei­ding aantonen dat je op een hoog niveau les geeft en daarbij aan het IBKI protocol voldoet. Je hebt hiervoor maar één herkansing . Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat er behoefte is in de praktijk gecoacht te worden en te toetsen of je reeds aan deze eisen voldoet. Het voordeel voor jou; door deze coaching kunnen wij tijdig bijsturen en ga je goed voorbereid jouw praktijkbegeleiding tegemoet!

De coaching ten behoeve van praktijkbegeleiding duurt 3 uur (lesvoorbereiding, praktijk en nabespreking). De planning voor de praktijkbegeleiding wordt in overleg gemaakt.

De daadwerkelijke praktijkbegeleiding vraag je zelf aan bij IBKI of CBR.

 

NIEUW

In elke vijf jaar geldigheid van uw WRM-bevoegdheidspas moet u bij IBKI één praktijkbegeleiding doen. U moet die zelf bij IBKI boeken. Zorg er wel voor dat u dit op tijd doet; uw certificaat moet dan nog geldig zijn! Bij een onvoldoende hebt u twee herkansingsmogelijkheden.

Als u meerdere instructeurscertificaten hebt (A, B, C, D, E achter B, E achter C/D, T), mag u zelf kiezen voor welk certificaat u praktijkbegeleiding krijgt. Een voldoende resultaat voor een aanvullende WRM-categorie A, C, D of T telt ook als een praktijkbegeleiding.

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Kosten

Kosten WRM applicatie

Ben je benieuwd naar de prijzen van onze bijscholingen voor het instructeursbewijs? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens