Cursus

Veiligheidstraining

Wil jij je rijvaardigheid verder ontwikkelen of een leuk en uitdagend dagje uit? Volg dan een veiligheidstraining bij Dek Opleidingen. We beschikken over een uniek verkeersoefenterrein waarbij we verschillende gevaarlijke verkeerssituaties kunnen laten zien. We leren je de juiste manier om hierop te reageren, zo dat je beter voorbereid je auto instapt. 

In de veiligheidstraining komen onderdelen aan bod als, voertuigbeheersing, rem- en uitwijkmanoeuvres en een anti slip cursus. We raden sterk aan deel te nemen aan de training in je eigen auto, zodat je bij een onderdeel als de slipcursus weet hoe je eigen auto reageert op de situatie. In de cursusagenda vind je verschillende geplande data voor een halve of hele dag training. Ben je geïnteresseerd in een individuele cursus of groepsverband op maat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Leerzaam en toch leuk
Leerzaam en toch leuk
Uniek eigen slipterrein
Uniek rijvaardigheidscentrum
Leuk dagje uit
Leuk dagje uit
Slipcursussen

Meer informatie

Inhoud van de veiligheidstraining

Binnen de veiligheidstraining komen verschillende onderdelen aan bod die jouw rijvaardigheden sterk verbeteren. We starten met de theorie waarin we componenten als ongevalsoorzaken, reactietijd, banden techniek, bochten techniek en remafstand behandelen. Uiteraard bestaat het grootste dagdeel uit praktijk. Op ons terrein gaan we aan de slag met remmen, uitwijken en het maken van noodstops op stroef en nat wegdek. Door ons unieke terrein kunnen we je de beste veiligheids- en antislipcursus aanbieden waar je leert reageren op verschillende types wegdek. 

Slippende auto van Dek

Wat kost een veiligheids- en anti-slipcursus?

Wat kost een veiligheidstraining inclusief anti-slipcursus dan precies? De prijzen staan hiernaast weergegeven op basis van een eigen voertuig van de kandidaat. Ben je benieuwd naar de veiligheidstraining of slipcursus prijs voor het individu (ROSO) neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Soort cursus Kosten
Veiligheidstraining - halve dag € 99,00
Veiligheidstraining - hele dag € 195,00
Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Instructeurs veiligheidstrainingen

Alex

Alex

Paul

Paul W

Ko

Ko

jan autoinstructeur

Jan

Arne

Arne

Peter H.

Peter

Meer informatie of aanmelden?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben