Training

Sociale veiligheid en omgaan met agressie

Voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs ben je bij Dek Opleidingen aan het juiste adres. We verzorgen de cursus sociale veiligheid en omgaan met agressie U15-1 voor de code 95 theorie. Beroepschauffeurs krijgen tijdens dagelijkse werkzaamheden steeds meer te maken met agressief gedrag. Tijdens deze cursus leren beroepschauffeurs omgaan met en het voorkomen van dergelijke situaties.

Met vestigingen in Goes, Halsteren en Terneuzen bieden we cursussen aan op meerdere locaties voor de verplichte nascholing. Daarnaast verzorgen we de cursussen ook in-company. Kijk in de cursusagenda voor actuele cursusdata of neem contact met ons op. 

Naar cursusagenda 

Meer informatie 
 

Breed opleidingsaanbod
Breed opleidingsaanbod
Opleiding op maat
Opleiding op maat
Compleet actiepakket code 95
Met code 95 mogelijk

Meer informatie

Kosten

Wat kost de training?

Benieuwd naar de kosten voor de training Omgaan met agressie voor chauffeurs bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je de geplande cursussen. Selecteer een locatie om de geplande cursussen per vestiging te bekijken. Speciale wensen of groepsopgaven? Neem contact met ons op. 

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens