OGS training

Bij Dek Opleidingen streven we naar een verbeterede veiligheid op de weg. Zo vinden we het ook belangrijk hulpdiensten met voorrangsvoertuigen de veiligheid van zichzelf en andere verkeersdeelnemers kunnen garanderen bij het rijden met OGS. Dit houdt in het rijden met optische en geluidssignalen. Binnen deze OGS training worden deelnemers getest op kennis en vaardigheden met betrekking tot het rijden met optische en geluidssignalen, schadepreventie en het waarborgen van een verbeterde verkeersveiligheid. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Neem contact op

OGS training
Betere voertuigcontrole
Verhoogde verkeersveiligheid
Intensieve begeleiding
Gespecificeerde instructeurs
Meerdere voertuig combinaties
Opleiding specifiek voor hulpdiensten

OGS Prio 1 & 2 training

Tijdens de training ga je Prio ritten rijden. Prio staat voor Preventief Risico’s Inschatten door Observeren. Bij Prio 1 gaat het om een melding waarbij sprake is van noodzaak om zo snel mogelijk ter plaatse te gaan en waarbij sprake is van een dringende taak. Deze rit wordt uitgevoerd met optische en geluidssignalen. Bij prio 2 is er sprake van noodzaak om snel ter plaatse te gaan, maar waarbij er niet direct sprake is van een dringende taak. Deze rit wordt uitgevoerd zonder optische en geluidssignalen, maar mag de bestuurder gebruik maken van een aantal beschikbare vrijstellingen. 

Tijdens deze ritten worden verschillende onderdelen beoordeeld. Dit zijn o.a. voorbereiding van de rit, verkeersdeelname, voertuigbeheersing, rijden met optische en geluidssignalen en kijkgedrag.

OGS prio 1

OGS+

Wil je rijinstructeur OGS worden? Hiervoor dien je de OGS+ opleiding te volgen. De uitvoerende partij om het OGS+ examen af te nemen is IBKI. Bij het behalen van het examen wordt door IBKI een afzonderlijke OGS+ bevoegdheidspas verstrekt. 

Meer informatie of offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens