Cursus

Haal het hoogwerker certificaat bij Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en West-Brabant voor het hoogwerker certificaat. Met vestigingen in Goes, Halsteren en Terneuzen hebben we al veel klanten geholpen met het hoogwerker certificaat halen. Daarnaast verzorgen we ook in-company training om werknemers in eigen werkomgeving te trainen in vaardigheden en aandacht voor veiligheid.

Op deze pagina vind je meer informatie over de opleidingsmogelijkheden en certificeringen. Zo kun je voor de hoogwerker cursus kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige opleiding met een Dek certificaat. Heb je een internationaal erkend certificaat nodig? Dan kun je het IPAF certificaat halen voor de hoogwerker. Voer je werkzaamheden uit in de petrochemische industrie? Dan is het SSVV/SOG certificaat van toepassing. Selecteer hieronder de bijpassende opleiding.

Direct naar cususagenda

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Met SOG examen mogelijk
Met SOG examen mogelijk
Meer informatie

over de hoogwerker opleiding

Logistiek Team

Richard

Opleiding Hoogwerker

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen van de opleiding Hoogwerker? Neem dan contact met ons op via het contact/offerte formulier of bel ons op 0113-216447 voor meer informatie 

Bel ons op

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens