Opleiding

Kleine vrachtauto met aanhanger (C1E)

Bij Dek Opleidingen ben je aan het juiste adres voor jouw opleiding voor het rijbewijs voor de kleine vrachtauto met aanhanger. In Goes, Terneuzen en Bergen op Zoom helpen wij je aan dit rijbewijs. Voor de lessen en het examen moet je in het bezit zijn van minimaal het C1-rijbewijs. 

Zeer ervaren instructeurs
Erkende instructeurs
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Meer informatie

Rijbewijs C1E, de opleiding

Opfrislessen kleine vrachtauto met aanhanger

Heb je lang niet in een kleine vrachtauto met aanhanger gereden en wil je graag weer op een verantwoorde manier de weg op? Dan is het verstandig om een opfrisles te nemen.


Wij adviseren je om met ons te bellen om een les in te plannen. Onze instructeur vraagt eerst naar jouw aandachtspunten. Daarna stappen jullie de vrachtauto in. Dit kan je eigen voertuig zijn, maar het kan ook een lesauto van ons zijn. 


Door onze persoonlijke aanpak, laten we je weer zo veilig en ontspannen mogelijk deelnemen aan het verkeer. Na de eerste opfrisles neemt de instructeur door hoe het ging en bespreken we hoe het voor jou aanvoelde. Daarna kijken we of het slim is om extra lessen te boeken. Uiteraard beslis je zelf of je dat wilt.

Instructeurs C/CE/C1

Paul

Paul W

Alex

Alex

Jan den D

Ko

Ko

Kosten rijbewijs C1E

Kosten kleine vrachtwagen met aanhanger

Ben je benieuwd naar de kosten van het behalen van het rijbewijs C1E? Bel ons via 0113-223140 of vul onderstaand formulier in en wij sturen je de prijzen toe in een offerte op maat.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens