Opleiding

Veilig werken met de Autolaadkraan

De autolaadkraan wordt veelvuldig ingezet voor het laden en lossen van diverse materialen. Dit gaat vaak gepaard met veel risico’s door de grote krachten die vrij kunnen komen. Om werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren verzorgt dek voor de autolaadkraan de cursus Veilig werken met de autolaadkraan. 

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvangen deelnemers een autolaadkraan certificaat. De cursus wordt verzorgd vanaf onze vestigingen in Goes, Halsteren of Terneuzen. Daarnaast kunnen we de cursus ook verzorgen op de locatie van de klant. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of meld je direct aan voor een geplande cursus om het hijsbewijs voor de autolaadkraan te bemachtigen. 

Naar cursusagenda 

Offerte aanvragen

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Kan meetellen voor de code 95
Kan meetellen voor de code 95
SOOB subsidie mogelijk
Subsidie mogelijkheden
Meer informatie

Over de Autolaadkraan cursus

Logistiek Team

Richard

Autolaadkraan opleiding kosten

Ben je benieuwd naar wat de Autolaadkraan opleiding voor kosten met zich meebrengt? Vraag dan hieronder een offerte aan of neem contact op met ons via 0113 – 216 447 voor meer informatie. 

Bel ons op

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens