Leuk en toch leerzaam!

Bedrijfsuitje bij Dek

Ben je op zoek naar een leuk, maar zeker ook leerzaam bedrijfsuitje in Zeeland? Bij Dek Opleidingen bieden we die mogelijkheid voor een mooi personeelsuitje. Op ons unieke verkeersoefenterrein verzorgen we Veiligheids- en antislip trainingen. Die leuk zijn om aan deel te nemen, goed voor de teambuilding, maar ook zeker leerzaam en bijdragen aan de verhoging van de verkeersveiligheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder of neem contact met ons op!

Contact

Slippende auto van Dek
Leuk dagje uit
Leuk een leerzaam
dare 2 drive
Test je rijvaardigheid
Goed voor de teambuilding
Goed voor de teambuilding

Het programma

De dag bestaat uit twee onderdelen. Een rijvaardigheidstraining voor de auto, in de vorm van een anti-slipcursus is een mooie start voor teambuilding.  Daarnaast  ook een stukje ontspanning door middel van een tour met mini of e-chopper die wordt verzorgd door Scooter Huren Zeeland. Tijdens deze tour maak je kennis met de prachtige omgeving van Zeeland aan de hand van een roadmap. Daarnaast wordt er ook tijd vrij gemaakt voor een kop koffie en gebak onderweg.

Mini's van Scooter Huren Zeeland

Geïnteresseerd?

De combinatie van de veiligheids- en antisliptraining en mini of e-chopper rijden zorgt voor een bijzondere ervaring. Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De onderdelen

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens