Opleiding

Bus theorie

De theorie voor het rijbewijs D telt twee trajecten. Het traject met vakbekwaamheid (met code 95) en het rijbewijs traject (zonder code 95). Dit hangt af van of je beroepsmatig gaat rijden. Afhankelijk van welk traject je gaat volgen helpen we je graag met het halen van de theorie. We hebben alle middelen in huis om je optimaal voor te bereiden en de theorie voor het rijbewijs D te oefenen. 

Zo kun je bij ons terecht om het lesmateriaal af te nemen, kun je toegang krijgen tot online lesmateriaal en oefenexamens. Daarnaast verzorgen we ook op onze locaties bus theorie cursus. Tijdens deze klassikale cursus behandelt een ervaren theoriedocent de lastige onderwerpen met ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen. Lees op deze pagina meer over de theorie en de examens. 

Cursusagenda 

Neem contact op

Bus theorie
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Gratis theoriecursus voor praktijkleerlingen
Uitgebreide theoriecursus
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage

Meer informatie

Theorieboek rijbewijs D

Je kunt bij ons terecht voor het theorieboek per module voor het rijbewijs D. per module kun je ook e-learning ontvangen. In combinatie met onze klassikale theoriecursussen is dit de optimale manier om je voor te bereiden op de examens. Door online proefexamens te maken krijg je direct na elk examen de uitslag. Zo kun je goed inschatten welke onderwerpen nog extra aandachtnodig hebben en met gerichte vragen naar de theoriecursus komen. Per vak heb je 7 uur toegang tot proefexamens. Dit kun je zelfs nog een keer gratis bij ons opwaarderen. Een waardevolle leermethode. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, zo kunnen we je zo goed mogelijk op weg helpen met het theorietraject.

Bel ons

Vraag offerte aan 

Theorieboek rijbewijs D
Meer informatie over

Theorie-examen bus

Theorie-examen extra tijd

Naast het reguliere theorie-examen, kun je ook een examen met extra tijd aanvragen. Hierbij krijg je 15 minuten extra de tijd om vragen te beantwoorden. Dit examen is vooral bedoeld voor mensen met dyslexie.

Individueel begeleid theorie-examen

Het individueel begeleid theorie-examen is voor mensen die graag in een aparte ruimte theorie-examen doen. Bij dit examen heb je 15 minuten langer de tijd en wordt het examen voorgelezen door een medewerker van het CBR. De antwoorden voer je in op de computer.

Kosten bus rijbewijs (D)

Ben je benieuwd naar de kosten van het behalen van het bus rijbewijs? Bel ons via 0113-223140 of vul onderstaand formulier in en wij sturen je de prijzen toe in een offerte op maat.

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens