Cursus

Omgaan met kleine blusmiddelen

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor de opleiding Omgaan met Kleine Blusmiddelen. 

Wij verzorgen onze veiligheidsopleidingen op onze locaties in Goes en Halsteren in ons unieke veiligheidspraktijkcentrum. Bovendien verzorgen wij ook in-company trainingen om werknemers in hun eigen werkomgeving te trainen in hun vaardigheden en in de aandacht voor veiligheid.

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Uniek veiligheidspraktijkcentrum
Uniek veiligheidspraktijkcentrum
Instructeurs uit de praktijk
Instructeurs uit de praktijk

Inhoud van de cursus omgaan met kleine blusmiddelen

Kennis over soorten branden, de typen blusmiddelen en hoe en wanneer deze typen gebruikt moeten worden geven de medewerker een zeker gevoel als het onverhoopt noodzakelijk wordt om te blussen tijdens een incident. De training Omgaan met kleine blusmiddelen, geeft uw medewerker de kans om te voelen hoe het is om een brand te blussen, maar geeft hem vooral ook de ervaring hierin. Bovendien wordt er getraind op situaties die in uw bedrijf kunnen voorkomen. Zo wordt uw medewerker op de beste manier getraind.

Deze cursus duurt 1 dagdeel van ongeveer 4 uur en kan plaats vinden op één van onze veiligheidspraktijkcentrums of in-company.

Kosten

Wat kost de cursus omgaan met kleine blusmiddelen?

Ben je benieuwd naar de kosten voor de training Omgaan met Kleine Blusmiddelen bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens