Cursus

Levensreddend handelen

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor de opleiding Levensreddend Handelen. 

Wij verzorgen onze veiligheidsopleidingen op onze locaties in Goes en Halsteren in ons unieke veiligheidspraktijkcentrum. Bovendien verzorgen wij ook in-company trainingen om werknemers in hun eigen werkomgeving te trainen in hun vaardigheden en in de aandacht voor veiligheid. 
 

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Uniek veiligheidspraktijkcentrum
Uniek veiligheidspraktijkcentrum
Instructeurs uit de praktijk
Instructeurs uit de praktijk
Inhoud

Inhoud cursus levensreddend handelen

De cursus levensreddend handelen geeft de degene die als eerste op de plaats van een incident aanwezig is voldoende handvatten om de eerste minuten na een ongeval snel en effectief te kunnen handelen. Tijdens de opleiding behandelen wij de volgende stappen:

Situatie beoordelen, gevaar overzien, beschermende middelen, alarmeren van hulpdiensten, de eerste beoordeling van het slachtoffer, ademweg vrijmaken, beademen en reanimeren (CPR), gebruik AED, het stabiliseren van een bewusteloos slachtoffer, het stelpen van ernstige bloedingen, shock behandeling en het verplaatsen van een slachtoffer, verplaatsen in noodsituaties.

Deze cursus duurt 1 dagdeel van ongeveer 4 uur en kan plaats vinden op één van onze veiligheidspraktijkcentrums of in-company.
 

Kosten

Wat zijn de kosten voor de cursus?

Ben je benieuwd naar de kosten voor de cursus levensreddend handelen bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens