EHBO met code 95

Voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs verzorgen we de cursus U21-1 EHBO code 95. Met locaties in Goes, Halsteren, Terneuzen en Breda hebben al veel chauffeurs de EHBO cursus voor de code 95 gevolgd. Bovendien beschikken we in Goes en Halsteren over een uniek Safety Experience Centre waar we situaties uit de praktijk zeer realistisch kunnen simuleren. 

Daarnaast kunnen we voor de code 95 nascholing de cursus EHBO Onderweg ook verzorgen op locatie van de klant. Op deze manier trainen we beroepschauffeurs hun vaardigheden en aandacht voor veiligheid in eigen werkomgeving. Kijk direct in onze cursusagenda voor beschikbare data of neem contact met ons op.

Bel ons

Naar Cursusagenda
 

EHBO cursus code 95
Compleet actiepakket code 95
Telt voor code 95
Uniek veiligheidspraktijkcentrum
Uniek Safety Experience Centre
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Meer informatie

over de cursus

Kosten EHBO code 95 cursus

Ben je benieuwd naar wat de ehbo cursus met code 95 voor kosten met zich meebrengt? Neem dan contact met ons op via 0113 – 21 64 47 of vraag een offerte aan via onderstaand formulier. 

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte onvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens