Cursussen

Veiligheidstraining

Wil jij je rijvaardigheid verbeteren of ben je op zoek naar een educatieve en opwindende training? Volg dan een veiligheidstraining bij Dek Opleidingen! In deze trainingen maak je kennis met de gevaren van het dagelijkse verkeer en leer je hoe je deze kunt voorkomen of moet reageren in dergelijke situaties. 

De veiligheidstrainingen bij Dek bestaan uit verschillende onderdelen. Hierbij gaat het om de algemene beheersing van het voertuig, waarbij zithouding en kijktechniek heel belangrijk zijn. Leer je reageren en het voorkomen van een slip in deze cursus. Tot slot komen er nog verschillende rem- en uitwijkoefeningen aan bod. Op deze manier stap je beter voorbereid in je voortuig. We raden sterk aan om de verschillende onderdelen zoals de anti slipcursus in eigen auto te volgen. Zo kun ontdek je goed hoe je auto reageert in bepaalde situaties. 

Voor particulieren hebben wij de mogelijkheid om in te schrijven op onze trainingen voor open inschrijving. Kom je met een groep, dan kunnen we in overleg zoeken naar een passende datum. Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid tot een spannend en leerzaam teamuitje. Ontdek hieronder de verschillende cursussen.

Slippende auto van Dek
Uniek eigen slipterrein
Uniek rijvaardigheidscentrum
Leerzaam en toch leuk
Leerzaam en toch leuk
Opleiding op maat
Bedrijfsspecifieke training
Betere voertuigcontrole
Betere voertuigcontrole
Neem contact op

Meer informatie