Cursus

Haal het hoogwerker certificaat bij Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor opleidingen voor de Hoogwerker. Met locaties in Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen hebben wij al veel klanten geholpen aan het certificaat veilig werken met de Hoogwerker. Wij verzorgen bovendien in-company trainingen om werknemers in hun eigen werkomgeving te trainen in hun vaardigheden en aandacht voor veiligheid. Bovendien is Dek Opleidingen een SOG gecertificeerd opleider. 

Op deze pagina vind je meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden voor Hoogwerker.
 

Mogelijk op al onze locaties
Mogelijk op al onze locaties
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Met SOG examen mogelijk
Met SOG examen mogelijk

Meer informatie

Locaties

De cursus veilig werken met Hoogwerker verzorgen wij op onze vestigingen in Goes, Bergen op zoom en Terneuzen. De training veilig werken met Hoogwerker kan ook als bedrijfsspecifieke training worden verzorgd op locatie van de klant waarbij wij gebruik maken van uw Hoogwerker en diversiteit aan oefenmateriaal. Op deze manier leren de deelnemers veilig en efficiënt werken met eigen materiaal in hun eigen werkomgeving.

 

Logistiek Team

Erik

Eric

Marius

Marius

Richard

Opleiding Hoogwerker

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen van de opleiding Hoogwerker? Neem dan contact met ons op via het contact/offerte formulier of bel ons op 0113-216447 voor meer informatie 

Bel ons op

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens