Opleiding

Vrachtauto theorie

Voor het rijbewijs C bestaan 2 trajecten, namelijk het vakbekwaamheid traject (met code 95) en het rijbewijs traject (zonder code 95). Afhankelijk van of je al dan niet beroepsmatig gaat rijden, kun je jouw traject kiezen. Wij helpen je uiteraard graag bij het maken van deze keuze. Bovendien kunnen we samen kijken naar de planning van jouw theorie opleiding en de bijbehorende examens.

Hieronder vind je meer informatie over de 2 trajecten en over de verschillende mogelijkheden om theorie te leren en theorie-examen te doen.

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Gratis rijlesapp
Gratis rijlesapp
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Schakel en automaat mogelijk
Schakel en automaat mogelijk

Meer informatie

Lesmateriaal theorie rijbewijs C

Wanneer je bij ons lesmateriaal aanschaft voor de theorie voor rijbewijs C, dan ontvang je een lesmap. Hierin zitten 3 boeken, namelijk: verkeer, techniek en administratie. Bovendien zitten er 4 inlogcodes bij, namelijk voor: verkeer, techniek, administratie en administratie cases. In combinatie met onze theoriecursus is dit een uitstekende voorbereiding op de theorie-examens bij het CBR. Je leert uit de boeken en kunt online proefexamens maken met de inlogcodes. Na elk oefenexamen krijg je de uitslag te zien, dus kun je een inschatting maken van of je al klaar bent voor het echte theorie-examen.

 

Kosten

Kosten vrachtwagen rijbewijs (C)

Ben je benieuwd naar de kosten van het behalen van het rijbewijs C? Bel ons via 0113-223140 of vul onderstaand formulier in en wij sturen je de prijzen toe in een offerte op maat.

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens