Opleiding

2todrive: begeleid rijden

Voor velen duurt het veel te lang voordat ze eindelijk hun rijbewijs mogen gaan behalen. Dankzij 2todrive kun je eerder beginnen met het behalen van je rijbewijs en mag je al praktijkexamen doen vanaf 17 jaar. Ben je op je 17e geslaagd voor het rijbewijs voor de personenauto? Dan mag je al autorijden! Dit gebeurd dan wel onder begeleiding tot je 18 jaar bent.

  • Theorie-examen doen: vanaf 16 jaar
  • Rijlessen volgen: vanaf 16,5 jaar
  • Praktijkexamen doen: vanaf 17 jaar
  • Zelfstandig rijden: vanaf 18 jaar
Gratis rijlesapp
Gratis rijlesapp
Opleiding op maat
Opleiding op maat
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Goedkoop opleidingspakket
Goedkoop opleidingspakket

2todrive

Coaches en begeleiderspas:
Wil je het rijbewijs voor de personenauto halen als je 17 jaar bent? Dan moet je als je geslaagd bent rijden onder begeleiding tot je 18 jaar bent. Om dit te mogen heb je een begeleiderspas nodig. Deze mag je aanvragen vanaf het moment dat je 16,5 jaar bent. Je moet wel eerst je begeleiders, ook wel coaches genoemd, aanmelden. Denk er dus op tijd over na wie jouw begeleiders worden en meld ze tijdig aan. Klik hier om jouw coaches aan te melden. Via die link vind je ook de eisen die worden gesteld aan je coaches.

Na het aanmelden van jouw coaches kun je de 2todrive begeleiderspas aanvragen. Klik hier voor het aanvragen van de begeleiderspas. Het aanmelden van coaches is gratis. Aan het aanvragen van een begeleiderspas zitten helaas wel kosten verbonden. Deze betaal je aan het RDW en niet aan je rijschool. De aanvraag van deze pas is dan ook niet bij onze rijopleidingen inbegrepen.

BELANGRIJK: vraag je pas op tijd aan. Je kunt je rijbewijs alleen op je 17e aanvragen bij de gemeente wanneer je in het bezit bent van je begeleiderspas. Heb je vragen over 2todrive of het aanvragen van je begeleiderspas? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-870071

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op

Ik wil
Ik ben