Opleiding

Je motor rijbewijs(A) praktijk haal je bij Dek Opleidingen

Om uiteindelijk de vrijheid te mogen ervaren van het motor rijden, moet je slagen voor 2 praktijkexamens, namelijk Motor Voertuigbeheersing (AVB) en Motor Verkeersdeelname (AVD). Dek Opleidingen is de motor rijschool in Zuid-West Nederland die jou hierop goed kan voorbereiden en je met een goed gevoel op weg helpt. Wij bieden de motor opleiding aan in Goes, Bergen op Zoom en in Terneuzen.

Wist je dat wij in het bezit van het enige AVB examenterrein van Zeeland, hierdoor kan je bij ons als enige rijschool in de omgeving oefenen op het terrein waar de AVB praktijkexamens worden afgenomen.
 

Gratis rijlesapp
Gratis rijlesapp
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
Aantrekkelijk praktijkpakket
Aantrekkelijk praktijkpakket
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage

Jouw rijopleiding voor de motor: de mogelijkheden

Kosten

Prijzen motor rijbewijs

Je kunt bij Dek Opleidingen starten met een goedkoop rijlespakket. Wij bieden een pakket aan van 8 AVB lessen, 8 AVD lessen, een praktijkexamen AVB en een praktijkexamen AVD voor € 899,00.

We plannen eerst altijd een intest om te kijken of dit pakket bij jou past. Het kan namelijk zijn dat je met minder lessen al op examen kunt, maar het kan ook dat onze instructeur adviseert om enkele extra lessen te nemen. Een losse les voertuigbeheersing kost € 31,50 en een losse les verkeersdeelname kost € 41,50,-.

Heb je vragen of interesse in dit goedkope lespakket? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via telefoonnummer 0113-223140. Hiernaast vind je de kosten voor het motor rijbewijs per onderdeel.

Soort Kosten
Praktijkpakket motor € 899,00
Intest/intake € 62,50
Losse AVB rijles / opfrisles € 31,50
Los AVB examen € 125,00
Losse AVD rijles / opfrisles € 41,50
Los AVD examen € 218,00
Gehoorbescherming € 4,00

De verschillende motor rijbewijzen & materiaal

Bij Dek Opleidingen volg je de praktijklessen en de examens op een Yamaha MT-07, een fijn en makelijk wendbaar model. Dek Opleidingen heeft zelfs verlaagde motoren aangeschaft zodat iedereen zijn motorrijbewijs kan halen! Benieuwd of de verlaagde motoren geschikt zijn voor jou? Kom langs op onze locatie in Goes of bel naar 0113-223140. Tijdens je motor rijlessen en je praktijkexamens kun je gebruik maken van kleding van Dek. Wij zorgen voor jou voor een motorbroek, motorjas, motorhandschoenen en een helm. Als je gebruik wilt maken van een motorhelm, dan vragen we je wel eenmalig een helmmuts aan te schaffen vanwege de hygiëne. Je dient voor je eigen veiligheid zelf voor stevige enkelhoge schoenen te zorgen. Dit is ook een eis van het CBR tijdens de examens. 

Er zijn verschillende gradaties in het motor rijbewijs, namelijk rijbewijs A1, rijbewijs A2 en rijbewijs A. Welk rijbewijs jij mag behalen is afhankelijk van jouw leeftijd en het vermogen van je motor. Klik op één van de rijbewijzen voor meer informatie hierover.

Soorten rijbewijzen

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op

Ik wil
Ik ben