Opleiding

Voortgezette Rijtraining Motor / Pro Training

Wil jij leren motor rijden als een echte Pro? Wat er voor nodig is om iedere bijzondere situatie goed in te kunnen schatten en hier ook naar te handelen leer je bij onze Verhoogde Rijvaardigheidstraining Motor (VRM). Voorheen was dit onze Regionale Motor Training (RMT) maar dit is in een nieuw jasje gestoken. 

Onder begeleiding van een deskundige gediplomeerde KNMV instructeur ga je aan de slag met jouw rijvaardigheid. Je kunt jezelf individueel aanmelden, maar ook met enkele motorvrienden. Er is een maximum aantal deelnemers ingesteld om zo veel mogelijk rendement uit de training te kunnen halen. We maken bij deze "pro training" onderscheid tussen 2 onderdelen, namelijk: voertuigbeheersing en verkeersdeelname. Je kunt je aanmelden voor beide onderdelen, maar ook voor een afzonderlijk onderdeel. Dit is afhankelijk van jouw wensen.

KNMV instructeur
KNMV instructeur
Zeer scherpe prijzen
Zeer scherpe prijzen
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Opleiding op maat
Opleidingen op maat

Voertuigbeheersing

Dek Opleidingen verzorgt de VRM vanuit de rijschool in Goes. Hier hebben wij een uniek verkeersoefenterrein waar op een uitstekende manier kan worden gewerkt aan de voertuigbeheersing. Ons terrein wordt zelfs gebruikt voor de motor praktijkexamens voertuigbeheersing. Ook voor het verder bekwamen van het motor rijden is dit terrein zeer geschikt. Tijdens deze training wordt veel aandacht besteed aan de balans tussen de motor en de bestuurder en voor jouw kijktechniek. Onderdelen die aan bod komen zijn: achterremtechniek, diverse kanteltechnieken, manoeuvreren in beperkte ruimten, het rijden over en ontwijken van obstakels op de weg, remmen en uitwijken.

De kosten voor de Voortgezette Rijvaardigheidstraining Motor gericht op voertuigbeheersing bedragen: € 50,-. 

Verkeersdeelname

De Voortgezette Rijvaardheidstraining Motor met aandacht voor verkeersdeelname vindt plaats op de openbare weg. Tijdens dit onderdeel wordt onder andere jouw kijktechniek onder de loep wordt genomen. De instructeur observeert hoe je anticipeert op verkeerssituaties en medeweggebruikers en of je de goede positie op de weg inneemt. Hij checkt ook of je jouw snelheid goed aanpast, op een goede manier de bochten benadert en of je correct instuurt. Andere aandachtspunten zijn zaken als remmen bij hogere snelheden, uitwijken en keren in een beperkte ruimte. Samen met je instructeur worden je vaardigheden aan het einde van de dag geëvalueerd.

Deze "Pro trainingen" starten vanuit onze vestiging in Goes en kosten € 75,-.

voorgezette rijtraining motor

Certificaat

Na de training ontvang je een certificaat en een handig naslagboekje als bewijs van deelname. Bij meerdere verzekeringsmaatschappijen krijg je korting na het volgen van een Gevorderde Rijvaardigheidstraining Motor. Wij adviseren je bij je eigen verzekering te vragen om die korting.

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op

Ik wil
Ik ben