Opleiding

Voortgezette Rijtraining Motor & Pro Training

Je hebt je motorrijbewijs behaald, maar wilt je vaardigheden naar een nog hoger niveau tillen of een spectaculaire ervaring hebben door middel van een motor training? Bij Dek Opleidingen kun je gevorderde motor training volgen. In deze training komen AVB en AVD onderdelen aan bod die je vaardigheden verder ontwikkelen onder begeleiding van een speciaal gediplomeerde instructeur. 

Je kunt de training alleen volgen of samen met je vrienden. De kosten van deze training bedragen €199,- per persoon. Liever eerst meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Deelnemers VRM
KNMV instructeur
KGI KNMV - Instructeur
Zeer scherpe prijzen
Zeer scherpe prijzen
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Opleiding op maat
Opleidingen op maat

Voertuigbeheersing

Op gebied van voertuigbeheersing verzorgen wij de trainingen vanaf ons rijvaardigheidscentrum in Goes. Voertuigbeheersing motor kan onderverdeeld worden in verschillende aspecten die terugkomen in deze training. De focus ligt op de balans tussen motor en bestuurder. Zo komt er een deel remtechniek aan bod en dan met name achterremtechniek.

De volgende onderdelen komen aan bod bij de bochten training op de motor. Dit zijn diverse kanteltechnieken, manoeuvreren in beperkte ruimten het rijden over en ontwijken van obstakels. Deze oefeningen ontwikkelen de vaardigheden van het bochten rijden op de motor sterk. 

 

Voertuigbeheersing VRM

Verkeersdeelname

Naast de oefeningen vanaf ons rijvaardigheidscentrum, besteden we uiteraard veel aandacht aan de verkeersdeelname op de motor. Hierbij komen onderdelen als kijktechniek, lichaamshouding en bochtenwerk aan bod. Daarnaast besteden we ook aandacht aan de motor keren op een helling, rijden op onverhard terrein en het toepassen van verschillende remtechnieken.  

Verkeersdeelname VRM

Certificaat

Na de training krijg je een certificaat als bewijs van je deelname en een handig naslagboekje. Bij verschillende verzekeringsmaatschappijen krijg je korting na het volgen van de speciale VRM-training. Wij adviseren je om bij je eigen verzekering te vragen om die korting.

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op

Ik wil
Ik ben