Rijschool Frans Stael doet activiteiten over aan Dek Opleidingen

Rijschool Frans Stael en Dek opleidingen

Dek Opleidingen kondigt met trots de succesvolle overname aan van de activiteiten van Rijschool Frans Stael. Met ingang van 1 januari ’24 worden alle activiteiten overgenomen door Dek. We zijn verheugd dat twee gerenommeerde namen samenkomen om kwaliteit en service te blijven bieden aan toekomstige bestuurders.

Rijschool Frans Stael is een familiebedrijf gestart in 2004. Sinds 2012 werken vader (Frans) en zoon (Stein) als rijinstructeur samen. Met respectievelijk 30 en 10 jaar ervaring in het vak zijn beide instructeurs zeer bekwaam in het opleiden van toekomstige bestuurders. Dit vertaalt zich in het hoogste slagingspercentage in de regio. 

Dek Opleidingen is opgericht in 1976 door J.M. Dek. De mond-tot-mondreclame heeft ervoor gezorgd dat al snel een paar broers werden ingezet om aan de grote vraag te voldoen. Daarna een uitbreiding met meerdere categorieën en inmiddels is Dek Opleidingen uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardig opleider op het gebied van verkeer, veiligheid en logistiek. Gevestigd in Goes, Halsteren en Terneuzen. 

De overname van Rijschool Frans Stael komt voort uit zorgvuldige overwegingen en constructieve gesprekken tussen de betrokken partijen. Stein Stael, zoon van oprichter Frans Stael, heeft aangegeven dat zijn toekomst niet in de rijschoolbranche ligt. In het licht van deze ontwikkeling hebben beide partijen het volste vertrouwen in een soepele overgang en de voortzetting van de hoogwaardige dienstverlening waar Rijschool Frans Stael om bekend staat.

Onder de vlag van Dek Opleidingen zal Frans Stael de komende tijd blijven bijdragen aan de rijopleidingen. Zijn expertise en toewijding blijven een waardevolle aanvulling op het team en zijn betrokkenheid garandeert een naadloze overgang voor huidige en toekomstige leerlingen. In de komende weken zullen alle huidige leerlingen van Rijschool Frans Stael persoonlijk worden benaderd met betrekking tot het vervolg van hun rijlessen en de planning. Dek Opleidingen zet zich in om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen.

Dek Opleidingen en Rijschool Frans Stael willen hun oprechte dank uitspreken aan alle betrokkenen voor het gestelde vertrouwen. Beide partijen hebben het volste vertrouwen dat deze overname zal bijdragen aan het voortzetten van de traditie van kwaliteit en service die beide namen vertegenwoordigen.

Met vriendelijke groet, 

Rijschool Frans Stael
Frans en Stein Stael

Dek Opleidingen
Jos en Erika Dek