Cursus

Geconditioneerd Vervoer

Dek Opleidingen in de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs en de opleiding geconditioneerd vervoer. Met vestigingen in Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen bieden wij naast een breed opleidingsaanbod, ook meerdere locaties aan waar trainingen kunnen worden verzorgd. Bovendien biedt Dek de mogelijkheid om trainingen incompany te verzorgen.

De consument stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van producten. De overheid vaardigt regelmatig nieuwe wetgeving uit ter bescherming van de voedselveiligheid, zoals de HACCP-regeling. De milieuwetgeving stelt strenge eisen over het gebruik van koelmiddelen. Transport is een gevoelige schakel in de koelketen. De rol van chauffeurs hierin is uitermate belangrijk. Zij zijn de bewakers van de kwaliteit tijdens het geconditioneerd vervoer.

Op deze pagina vind je meer informatie over de cursus koelvervoer.

Breed opleidingsaanbod
Breed opleidingsaanbod
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage

Inhoud van de opleiding geconditioneerd vervoer

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Kwaliteitshandhaving: bederf en hygiëne
  • Keten van conditionering: voorkoeling, stapelen, ventilatie, circulatie
  • Klimaatbeheersing: laadruimte, koelsystemen, verwarmingssystemen
  • Wet- en regelgeving: ATP-verdrag, CMR-verdrag, fytosanitaire voorschriften, Warenwetregeling  Levensmiddelen HACCP, General Food Law.

De cursus duurt 3 dagen en kan meetellen voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (code 95). Het gaat daarbij om 7 theorie uren.

Kosten

Wat zijn de kosten voor de cursus?

Ben je benieuwd naar de kosten van de training geconditioneerd vervoer bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens